Credit Cards

Om oss
Bejpy.se är ett samarbete mellan Terese Alvén och träna hemma-konceptet Shapy.se.

Bejpy.se är streamad träning anpassad för gravida och nyblivna mammor. Träningen är enkel, effektiv och rolig. Träningen är smidig att utföra hemma och det går bra att pausa mitt i träningen om bebisen vaknar. Kanske bebisen även vill vara med och träna? Träningsfilmerna är korta och går bra att träna endast en åt gången eller flera efter varandra de gånger man har extra mycket tid. 

När du inte har tid, lust eller möjlighet att ta dig till gymmet, låt gymmet komma till dig. Med Bejpy.se kan du träna hemma hur ofta du vill, var du än befinner dig och när det passar dig bäst.

Det är bara att trycka på PLAY!

Om Terese Alvén
Terese har jobbat med träning i 15 år och är utbildad personlig tränare, gruppträningsinstruktör och kostrådgivare. Terese skriver en av Sveriges största träningsbloggar Spark i baken samt en sajt om gravidträning, Spark i magen

Terese är själv mamma till två barn och tränade aktivt under båda sina graviditeter med olika intensitet då den sista graviditeten innehöll mycket foglossning. Träningen hjälpte Terese mycket både under och efter graviditeterna att må bra och orka med det tuffa livet som mamma. 

Terese jobbar idag som skribent, inspiratör och instruktör med träning i fokus och är den som har utformat träningen på Bejpy.se.

Den bästa träninger är den som blir av
Get Started
Känner du dig osäker hur du ska träna som gravid eller som nybliven mamma?

Med Bejpy.se kan du träna hemma när du har tid och möjlighet. Alla pass är anpassade för gravida och/eller nyblivna mammor.

Träna gravid hemma med en professionell instruktör som guidar dig genom olika pass där du tränar styrka, rörlighet och kondition. Gravidträning underlättar graviditeten och gör att bebisen i magen mår bra. Bejpy.se riktar sig till friska kvinnor som vill anpassa sin träning till de nya förutsättningar som en graviditet och tiden efter förlossningen erbjuder.

Betala enkelt via kort eller SMS
Ingen bindningstid