Credit Cards

FAQ

Fråga: Kan alla träna med Bejpy.se?
Svar: Alla gravida som har en normal graviditet kan träna med Bejpy.se. Vi råder alla som tränar att prata med sin barnmorska innan man börjar träna, hon känner dig och din graviditet bäst. Men filmerna är anpassade för gravida och för nyblivna mammor.
 
Fråga: Behöver jag träningsredskap för att träna med Bejpy.se?
Svar: Det finns både program med och utan redskap. Det redskap som används är ett gummiband som är en billig investering, kostar oftast mellan 100 och 300 kronor, finns i de flesta sportbutiker och på nätet att köpa och är enkelt att gömma undan i en låda efter träningen. I filmerna använder vi gummiband från Casall. Gummibandet möjliggör en större bredd av träningsövningar och gör det enklare att komma åt vissa muskler samt att öka motståndet när man blir starkare.
 
Fråga: Hur betalar jag mitt medlemskap?
Svar: Om du väljer att betala med kort så kan du använda visa, amex, diners eller mastercard. Betalningen sker med hjälp av Paypal som garanterar en säker och trygg betalning. Du kan också välja att betala med SMS via din mobiltelefon. Alla mobiltransaktioner hanteras på ett säkert sätt av Cellsynt AB.
 
Fråga: Kan jag avsluta mitt medlemskap när som helst?
Svar: Ja, hos Bejpy.se är det ingen registreringsavgift eller bindningstid.
 
Fråga: För vem passar Bejpy.se?
Svar: - Du har inte tillgång till ett träningscenter
- Du tycker om att träna hemma, du är kanske van vid att träna till DVD-filmer
- Din tid räcker inte till p.g.a. små barn, jobb, resor etc.
- Du olika orsaker trivs du inte på träningscenter utan vill träna hemma
- Du önskar helt enkelt ett alternativ eller komplement som alltid är tillgängligt, var du än är
- Du vill träna säkert under din graviditet och under din tid som nybliven mamma
 
Fråga: Min skärmsläckare aktiveras under träningspasset. Hur tar jag bort den?
Svar: En del upplever att skärmsläckaren startar under träning. Det kan du enkelt ordna.

För PC
Låt muspekaren stå på bakgrundsbilden på din dator, klicka med den högra musknappen och välj "Egenskaper" från menyn som kommer upp. Klicka på "Skärmsläckare", här kan du ställa in antalet minuter som det ska gå innan skärmsläckaren slår på. Tränar du 20 minuters program kan du t.ex. sätta den till 25 minuter.

För Mac
Låt muspekaren stå på bakgrundsbilden på din dator, klicka med den högra musknappen och välj "Ändra skrivbordsbakgrund" från menyn som kommer upp. Välj "Skärmsläckare" i popup-rutan. Här kan du ställa in antalet minuter som ska gå innan skärmsläckaren slår på. Tränar du 20 minuters program kan du t.ex. sätta den till 25 minuter.
 
Fråga: Det hackar eller stoppar i träningsfilmerna. Vad ska jag göra?
Svar: Några av våra medlemmar upplever att filmer "hackar" eller stoppar även om de har hög bandbredd. Detta beror normalt på tillfällig kapacitetsbrist eller kvalitet på bredband hos dig eller din bredbandsleverantör.

Nedan finns en länk till en testsida som du kan använda för att kontrollera kapacitet och kvalitet på ditt bredband. Vi rekommenderar att du i första hand testar din bandbredd om du får problem med uppspelning av träningsfilmer på Bejpy.se:
Bredbandskollen

Det kan också hjälpa att rensa och uppgradera din dator. För PC: Under Start - Alla program - Tillbehör - Systemverktyg finns ett program som heter Diskrensning. Detta programmet kan hjälpa dig att ta bort onödiga filer i din dator och därmed öka hastigheten.
Efteråt kan det vara smart att köra programmet Diskdefragmentering som du också finner under Systemverktyg.

Vi rekommenderar också att låta "automatisk uppdatering av Windows" stå på och att du har sista versionen av Flash installerat på datorn. Flash är det program som spelar upp filmerna, det finner du här: Adobe flash-uppdatering 


Bejpy.se kräver minst 0.5 Mbit vilket de flesta leverantörer kan prestera i dagsläget. Våra träningsfilmer fungerar även med 3G men då rekommenderar vi att du använder lågupplöst format. Om filmerna hackar trots detta rekommenderar vi att du pausar filmen direkt efter start och låter filmen buffra i 5-10 min innan du startar den igen. Vi rekommenderar också att du uppgraderar din webläsare och flash-programvara till den senaste versionen.
 
Fråga: Varför ska jag välja Bejpy.se?
Svar: - Med Bejpy.se kan du träna var du vill, det enda du behöver är tillgång till internet
- Du betalar en låg avgift för träningsprogram med hög kvalitet
- Du kan spara tid och miljö, låt bilen stå
- Bejpy.se är enkelt att använda för träning hemma
- Hos oss kan du träna hemma med de bästa instruktörerna
- Vi har öppet dygnet runt, året runt
- Ingen bindningstid eller anmälningsavgift
- Hos oss får du träningsvägledning rakt in i vardagsrummet
- Vi ger dig ett kvalitativt urval av träningsfilmer med stor variation
- Dessutom kan du få personlig vägledning via e-post
 
Fråga: Hur avslutar jag mitt medlemskap i Bejpy.se?
Svar: Ditt medlemskap i Bejpy.se går automatiskt ut när ditt träningskort inaktiveras. Det inaktiveras beroende på hur långt medlemskap du har köpt. 
 
Fråga: Kan jag få hjälp när jag tränar hemma med Bejpy.se?
Svar: Ja, som medlem får du tillgång till kunskap och hjälp både via våra sidor, e-post samt vår facebook-sida. Naturligtvis kan du kontakta oss och få hjälp via e-post från våra träningsexperter.
 
Fråga: Hur ska jag träna till träningsfilmerna?
Svar: Träningsfilmerna visas medan du är inne på Bejpy.se. Du tränar hemma framför din dator tillsammans med våra instruktörer på skärmen. Alla filmer har ljud. Du får instruktioner och vägledning, och alla instruktörer använder sig av musik. Du kan också koppla din dator till en TV. Mer information om att koppla dator till TV hittar du under "Tekniska tips".
 
Fråga: Fungerar det att träna hemma med Bejpy.se?
Svar: Definitivt JA! Alla träningsprogram är utvecklade för träning hemma av mycket kvalificerade instruktörer med lång erfarenhet. Du får också råd och vägledning för att få största möjliga effekt av träningen.
 
Fråga: Hur kopplar jag datorn till min TV?
Svar: Med nyare TV-apparater är det enkelt att koppla datorn till TV. Då kan du träna hemma framför en större skärm. Detsamma gäller om du har ett hemmabiosystem.
Om du tycker att det låter komplicerat kan du fråga din tv- eller datorsäljare om hjälp.

Webbplats med bra instruktioner: Guide - Koppla datorn till TV
 
Fråga: Kan jag träna med foglossning?
Svar: 
Både ja och nej. Det beror på hur kraftig din foglossning är. Vi råder dig att i första hand prata med din barnmorska. Här följer några generella rekommendationer: Har du foglossning ska du undvika att gå i trappor och i backar. Undvik att ta stora steg, göra utfall och andra övningar där du har ojämn belastning.
 
Bra träning trots foglossning kan vara träning i vatten som vattengympa, cykling fungerar för många och du kan alltid styrketräna överkroppen samt ben där båda fötterna står stadigt i golvet (som höftlyft och benböj).
 
Det bästa rådet är att lyssna på kroppen! Känns någonting obekvämt, gör inte det. Det som funkar för vissa funkar inte alls för andra och tvärtom. Jag kunde exempelvis inte promenera långa sträckor efter min foglossning kom, däremot kunde jag cykla och träna spinning utan problem. Viktigt är att fortsätta träna under graviditeten så länge du kan och mår bra av det.
 
Fråga: Fungerar Bejpy.se på smartphones och tablets?
Svar: Ja, våra träningsfilmer fungerar bra på ipad och iphone, även med 3G. Dock kan det krävas att du låter filmen buffra innan du startar för att det inte uppspelningen skall stoppas under tiden. Du ser hur långt filmen har buffrats i tidslinjalen på filmen. Tiden på stapeln som buffrats är ljusare grå. Har du inte full uppkoppling rekommenderar vi att du väljer de lågupplösta filmerna som är anpassade för smartphones och tablets.
 
Fråga: Kan jag träna med er om jag inte är gravid?
Svar: Absolut. Om du vill ha mer varierade övningar för att träna hemma kan du gå till vår systersida Shapy.se.
 
Den bästa träninger är den som blir av
Get Started
Känner du dig osäker hur du ska träna som gravid eller som nybliven mamma?

Med Bejpy.se kan du träna hemma när du har tid och möjlighet. Alla pass är anpassade för gravida och/eller nyblivna mammor.

Träna gravid hemma med en professionell instruktör som guidar dig genom olika pass där du tränar styrka, rörlighet och kondition. Gravidträning underlättar graviditeten och gör att bebisen i magen mår bra. Bejpy.se riktar sig till friska kvinnor som vill anpassa sin träning till de nya förutsättningar som en graviditet och tiden efter förlossningen erbjuder.

Betala enkelt via kort eller SMS
Ingen bindningstid